Rockz 2016 –tapahtuman ohjelma

Rockz 2016 pidetään Helsinginniemen uimarannalla 1.7.-4.7.2016. Tapahtuma on tänä vuonna poikkeuksellisesti neljäpäiväinen; tapahtuman viimeisenä päivänä, 4.7., Helsinginniemen uimarannalla järjestetään lapsille suunnattu Lasten Rockz-tapahtuma.

Perjantai 1.7.

Kello 19-20 Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin vastaava eläinlääkäri avaa tilaisuuden kertomalla löytöeläintalon toiminnasta ja siitä mihin illan aikana kerättävät varat tullaan käyttämään. Lavan taustalla olevalle suurelle screenille heijastetaan kuvia löytöeläintalosta sekä sen asukkaista. Screenille heijastetaan myös koskettavia kuvia löytöeläimistä, jotka ovat olleet löydettäessä huonossa kunnossa ja jotka on hoidettu kuntoon Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodissa. Ennen ja jälkeen hoidon otetut kuvat ovat hätkähdyttävän erilaisia. Vastaava eläinlääkäri kertoo myös muutaman koskettavan tarinan löytöeläimistä, jotka ovat lopulta onnistuneet löytämään hyvän kodin.
Kello 20-22 lavalla esiintyy Vilma II orkestereineen. Kuulemme Vilman suosituimpia kappaleita vuosien varrelta.
Kello 22-24 lavalle astuu vauhdikas Diana Far orkestereineen. Luvassa on rytmikästä menoa!

Kello 24-02 yleisöä viihdyttää Trio Lux, jonka erikoisuutena on afrikkalaissoundien yhdistäminen nykyajan rock-musiikkiin.
Illan aikana on mahdollista nauttia intialaista kasvisruokaa kasvisruokakojussa tai arabialaisia makuja arabialaisessa kahvilassa. Sekä kahvilan että ruokakojun tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin hyväksi. Ilmaistapahtumamme on päihteetön, mutta ruokakojusta sekä kahvilasta on mahdollista ostaa erilaisia virvoitusjuomia. Lisäksi arabialainen kahvila tarjoilee arabialaista minttuteetä ja arabialaista kahvia.

Lauantai 2.7.

Kello 19-20 Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodista neljä kissaa adoptoinut Susanna Eriksson kertoo, miksi hän valitsi lemmikeikseen löytöeläimet rotueläinten sijaan ja millaista rikkautta nämä eläimet ovat hänen elämäänsä tuoneet. Lavan taustalla olevalle suurelle screenille heijastetaan puheen aikana kuvia Susannan kissoista, Leosta, Leevistä, Leijonasta ja Laurista löytymishetkellä sekä nykyhetkellä.
Kello 20-22 lavalla esiintyy hurmaava Susanna Koskinen orkestereineen, jotka esittävät suosituimpia kappaleitaan ja innostavat myös yleisön mukaan laulamaan.

Kello 22-24 yleisöä viihdyttää Lauri Harmala orkestereineen. Lauri ilahduttaa yleisöä suosituilla balladeillaan, mutta myös menevämpää menoa on luvassa illan aikana!
Kello 24-02 Yleisön villitsee WDZ, jonka esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Illan aikana on mahdollista nauttia intialaista kasvisruokaa kasvisruokakojussa tai arabialaisia makuja arabialaisessa kahvilassa. Sekä kahvilan että ruokakojun tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin hyväksi. Ilmaistapahtumamme on päihteetön, mutta ruokakojusta sekä kahvilasta on mahdollista ostaa erilaisia virvoitusjuomia. Lisäksi arabialainen kahvila tarjoilee arabialaista minttuteetä ja arabialaista kahvia.

Sunnuntai 3.7.

Kello 19-20 Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin vastaava eläintenhoitaja kertoo yleisölle työstään. Samalla lavan takana olevalle suurelle screenille heijastetaan aiheeseen liittyviä kuvia. Vastaava eläintenhoitaja kertoo myös mahdollisuudesta tehdä vapaaehtoistyötä löytöeläintalolla tai löytöeläintalon varainkeruun hyväksi. Löytöeläintalolle kerätään varoja muunmuassa kirpputoritoiminnalla. Kirpputoritoimintaan voi lahjoittaa hyväkuntoista tavaraa myytäväksi. Auttaa voi myös toimimalla kirpputorimyyjänä Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin myyntipöydän takana.

Kello 20-22 lavalle astuu vauhdikas GHH, jonka esityksestä ei puutu vauhtia! GHH on musiikillisten taitojensa lisäksi kuuluisa omaperäisistä esiintymisasuistaan, eivätkä GHH:n asut petä tälläkään kertaa; GHH:n jäsenet ovat nimittäin pukeutuneet illan esityksen aikana dramaattisen hopeisiin ja kultaisiin avaruusasuja muistuttaviin asuihin.
Kello 22-24 yleisölle esiintyy Mindo orkestereineen. Mindon musiikkia kuvaillaan usein yhdistelmäksi rockia ja poppia, joten tästä esityksestä ei puutu vauhtia eikä soundia!
Kello 24-02 lavalle astuu IHQ, jonka raskas musiikki ja dramaattinen esiintymistyyli luovat ehkä yhden illan odotetuimmista esityksistä. Esityksen lopuksi IHQ kiittää kaikkia tähän hyväntekeväisyystapahtumaan osallistuneita artisteja sekä muita toimijoita ja yleisöä yhteisestä ponnistuksesta eläinsuojelutyön hyväksi.

Illan aikana on mahdollista nauttia intialaista kasvisruokaa kasvisruokakojussa tai arabialaisia makuja arabialaisessa kahvilassa. Sekä kahvilan että ruokakojun tuotot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Helsingin Koiramäenkadun löytöeläinkodin hyväksi. Ilmaistapahtumamme on päihteetön, mutta ruokakojusta sekä kahvilasta on mahdollista ostaa erilaisia virvoitusjuomia. Lisäksi arabialainen kahvila tarjoilee arabialaista minttuteetä ja arabialaista kahvia. Lasten Rockz 2016 –tapahtuman ohjelman löydät sivulta ”Lasten Rockz 2016”.